Izleti i ekskurzije

BEOGRAD -BARSKA TURA

Iskusite noćni život Beograda i osetite njegovu auru! Barska tura je najbolji način da istinski doživite energiju ovog magičnog grada, otkrijete nova mesta, upoznate nove ljude i budete deo uzavrele atmosfere! Noćni život Beograda nadaleko je poznat i to ne samo ljudima koji ovde žive već i holivudskim zvezdama koje su ga posetile prilikom snimanja filmova. Posetom brojnim barovima, pabovima i kafićima zavirićete u dušu ovog vibrantnog grada i zaljubiti se u njega. Pripremite se za fenomenalan provod koji ćete dugo pamtiti.

Aranžman uključuje: Ulazak u 3 odabrana bara, 3 pića dobrodošlice i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Gračanička 11, ispred agencije Eurojet

1
2

BEOGRAD – CLUBBING U GRADU

Otkrijte zašto je Beograd jedna od deset najboljih lokacija za noćni provod na svetu! Osetite adrenalin dok vas nosi muzika i zaplešite kroz noć dok idete iz kluba u klub. Fenomenalni noćni život srpske prestonice Vam je na raspolaganju sedam dana u nedelji. Ne propustite priliku da okusite zabavu!

Aranžman uključuje: Ulazak u odabrane barove i klubove, 3 pića dobrodošlice i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Gračanička 11, ispred agencije Eurojet

BEOGRAD ISPOD ZEMLJE

Šetnja podzemnim Beogradom otkriće vamnjegove najskrivenije tajne! Bogatu istoriju grada kriju pećine, lagumi, zazidane reke, tuneli, bunkeri i brojne građevine koje su rušili i stvarali narodi naseljavani tokom vekova. Tura počinje posetom Rimskoj dvorani u kojoj se nalaze temelji glavne kapije rimske tvrđave iz 2.veka. Bunker iz vremena Informbiroa, otkriva špijunske tajne i političke igre predsednika Tita između velikih sila nakon Drugog svetskog rata. Ruta se nastavlja u velikom barutnom magacinu čiji zidovi pričaju priče o odbrani hrišćanske Evrope od Turaka. Završna tačka ture je vinski lagum koji odiše vremenom oslobođenja Srbije od Turske vlasti.

Aranžman uključuje: ulaz na 5 odabranih lokaliteta, vinsko posluženje i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Gračanička 11, ispred agencije Eurojet

3
4

BEOGRAD 360°

Pođite sa nama na magično putovanje i iskusite Beograd kroz vreme i mesto! Panorama koju možete zamisliti samo kada zatvorite oči, sada će postati deo Vaše stvarnosti. Pejzaž koji oduzima dah je prepun interesantnih i zabavnih priča o turbulentnoj sudbini Beograda, koji je bio uništavan 37 puta! Kažu da slika vredi hiljadu reči. A slika uživo je neprocenjiva.

Aranžman uključuje: razgledanje Beograda, osveženje i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Ispred ulaza u poslovni centar „Ušće“

Napomena: Obavezna najava najmanje dan pre polaska

BEOGRAD – KALEMEGDAN TURA

Saznajte bogatu istoriju Beogradske tvrđave, smeštene u prelepom parku Kalemegdan. Priča o tvrđavi će vas zaintrigirati i otkriti kako je zapravo oko ovog utvrđenja nastao današnji Beograd. Ne propustite da obiđete najdragocenije monumente srpskog naroda poput Kalemegdana, Rimskog bunara, Pobednika, Despotove kule, i Zindan kapije koji ostavljaju jak utisak na svakoga ko ih poseti.

Aranžman uključuje: ulaz u kulu Nebojša i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Gračanička 11, ispred agencije Eurojet

5
6

ZEMUN – CENTER TOUR

Sense the charm of Zemun, the old city at the coast of the Danube river, rich with galleries. restaurants, taverns, and beautiful places for walk and relax… From the Post Office, trough Magistar’s Square, Gospodska Street and Masarik’s Square, down to the river you will feel on every step the spirit of taverns that leaves noone indifferent. Karamata’s house, Nikolajevska Church, well-known „White Bear“ – the oldest house in Zemun and the only preserved example of Balkan architecture in this part of the city. Madlenianum, Franciscan Monastery, St. John Church, Town park, Zemun gymnasium and the House of Aviation will give you an unforgettable experience!

Price includes: services of a licensed tour guide Meeting point: in front of Zemun Post office, Glavna Street no.8

BEOGRAD SA REKE

Beograd je jedina prestonica u Evropi koja leži na ušću dveju velikih reka, Dunava i Save.Najbolji način da upoznate ovaj grad je krstarenje veličanstvenim rekama gde ćete daleko od gradske vreve uživati u njegovim raznobojnim obrisima.Tura počinje na tački spajanja reka u samom srcu grada. Osvetljenje sa Beogradske tvrđavena Kalemegdanu, Saborne crkve i brojnih mostova daje notu mističnosti ovoj plovidbi. Znamenitosti u vašem vidokrugu pričaju istorisjku priču grada upotpunjujući poseban doživljaj uživanja u razgledanju, druženju i prijatnoj atmosferi. Proći ćete i pored Starog grada, Beogradskog sajma, Ade Ciganlije, i Velikog Ratnog Ostrva. Ovom turom obogatićete svoj doživljaj Beograda i upoznati ga iz sasvim novog ugla.

Aranžman uključuje: krstarenje brodom i usluge licenciranog vodiča

Mesto polaska ture – ispred Jahting kluba „Kej“, Ušće bb.

7
8

BEOGRAD – CENTAR TURA

Istorija Beograda, duga 7000 godina, izvire iz njegovih ulica, građevina, spomenika i brojnih znamenitosti koje ovu turu čine interesantnom i primamljivom.Ovom turom predstavljene su najznačajnije beogradske znamenitosti poput Skupštine Republike Srbije, Knez Mihailove ulice, Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja, Beogradske tvrđave, Saborne crkve, Patrijaršijskog dvora, Konaka kneginje Ljubice, Starog i Novog dvora… Tokom prijatne i sadržajne šetnje, prolaskom kroz sam epicentar grada, čućete zanimljive podatke o istorisjkim ličnostima Beograda, kao i o njegovom značaju za evropsku i svetsku istoriju.

Aranžman uključuje: usluge licenciranog vodiča

Mesto polaska ture – Knez Mihailova 5

BEOGRAD – BOEMSKO VEČE

Poseta renomiranim beogradskim kafanama u Skadarliji je najbolji način da se iskusi boemski stil života.Uz specijalitete nacionalne kuhinje, domaće vino, rakiju i pivo prepustite se boemskoj atmosferi koja odiše duhom starog Beograda. Svaku čašu prati priča o kafanskim legendama i anegdotama. Nezaobilazan deo boemske ture je živa muzika uz koju ćete otploviti u neka davno minula vremena srpske tradicije.

Aranžman uključuje: večeru u restoranu, piće dobrodošlice i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Gračanička 11, ispred agencije Eurojet

9
9

BEOGRAD – VRAČAR TURA

Snaga svakog grada nalazi se u njegovim ljudima!Grad ćete najbolje upoznati kroz otkrivanje sudbina ljudi koji su ga obeležili. Idealno mesto za početak ture Vračarom je upravo Hram Svetog Save. Ova impresivna građevina je najveći pravoslavni hram na Balkanu i jedna od najvećih pravoslavnih crkvi na svetu. Priča o životu najvažnijeg srpskog sveca će vas fascinirati. Tura se nastavlja ka Tašmajdanskom parku gde se nalazi Crkva Svetog Marka, a na svega par metara od nje videćete Glavnu poštu, Skupštinu Republike Srbije i Gradsku Skupštinu. Završna tačka ture je Trg Nikole Pašića.

Aranžman uključuje: posetu Muzeju Nikola Tesla i usluge licenciranog turističkog vodiča

Mesto polaska ture – Ispred glavnog ulaza u Hram Svetog Save