Vesti

KANTAUTORSKI FESTIVAL – CANTOUT 2017

Kantautorski festival CantOut, održaće se se 8. i 9. jula od 17h u bašti galerije „Polet“.

> Detaljnije

BEER GARDEN 2017

Beer Garden održaće se od 7. do 30. jula svakog dana od 17h do ponoći na Adi Ciganliji.

> Detaljnije

BELEF – BEOGRADSKI LETNJI FESTIVAL 2017

BELEF - Beogradski letnji festival 2017 biće održan pod sloganom „Leti kulturno“ od 23. juna do 23. jula pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

> Detaljnije

FESTIVAL KROKODIL 2017 – PRIPITOMI TAMU

Deveto izdanje festivala Krokodil pod nazivom „Pripitomi tamu“ održaće se od 16. do 18. juna na dve lokacije u Beogradu.

> Detaljnije

FESTIVAL KOREOGRAFSKIH MINIJATURA

Festival koreografskih minijatura održaće se od 2. do 10. juna u Narodnom pozorištu i Bitef teatru u Beogradu.

> Detaljnije

NOĆ MUZEJA 2017: VELIKE I MALE REVOLUCIJE

Noć muzeja, kulturna manifestacija pod sloganom „Otvori oči u noći“ održaće se 20. maja u 44 grada u Srbiji, uključujući i Beograd.

> Detaljnije

SVETSKI KUP U VESLANJU 2017 U BEOGRADU

Svetski kup u veslanju 2017 biće održan od 5. do 7. maja na Adi Ciganliji u Beogradu.

> Detaljnije

BEOGRADSKI MARATON 2017

Jubilarni 30. Beogradski maraton pod sloganom „Maraton spaja“ biće održan u subotu 22. aprila na Beogradskim ulicama.

> Detaljnije

DANI BEOGRADA

„Dani Beograda“ je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine od 16. do 19. aprila na Beogradskoj Tvrđavi.

> Detaljnije

DEJVIS KUP 2017 – ČETVRTFINALE

Meč četvrtfinala Dejvis kupa 2017 između Srbije i Španije biće održan od 7. do 9. aprila u Hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

> Detaljnije

MEĐUNARODNI SAJAM AUTOMOBILA I MOTOCIKALA

53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala održaće se od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu.

> Detaljnije

„SLAVIJA 2017“ – XVI MEĐUNARODNI POZORIŠNI FESTIVAL

XVI Međunarodni Pozorišni Festival, održaće se od 9. do 16. marta u pozorištu Slavija.

> Detaljnije

FEST – 45. MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL

Fest - godišnji presek najboljih filmova sezone, biće organizovan pod sloganom „Gledaj“ od 24. Februara do 5. Marta, na više lokacija u Beogradu.

> Detaljnije

ŠOPEN FEST: BEOGRAD 2017

6. Beogradski Šopen fest biće organizovan u čast Frederika Šopena, od 20. do 25. februara, u nekoliko elitnih koncertnih dvorana u Beogradu.

> Detaljnije

FILMSKI FESTIVAL „SEDAM VELIČANSTVENIH“

Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“ biće održan od 1. do 7. februara u Velikoj sali Sava Centra.

> Detaljnije

KLIZANJE U BEOGRADU: NOVA SEZONA

Ljubitelji magije na ledu ove zime imaju širok izbor otvorenih klizališta u prestonici. Pogledajte spisak dobro poznatih lokacija za klizanje u Beogradu.

> Detaljnije

EXPO-ZIM: 31. Sajam zimskih sportova

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije - Expo-Zim, održaće se na Beogradskom sajmu u periodu od 1. do 4. decembra.

> Detaljnije

Manifestacija BEOGRAD SVETLOSTI 2016

Inspirisani tematikom spektra, i ove godine, neizostavni deo programa Beograd svetlosti 2016. je predstavljanje sjajnih zvezda iz sfere umetnosti i dizajna.

> Detaljnije

BITEF 2016: Jubilej

Jubilarni 50. Bitef održaće se od 24. septembra do 2. oktobra 2016. godine pod sloganom „Na leđima mahnitog bika“, na nekoliko različitih beogradskih lokacija.

> Detaljnije

Dejvis kup Srbija – Velika Britanija

Dejvis kup na programu ponovo u Beogradu pošto će teniska reprezentacija Srbije dočekati selekciju Velike Britanije u četvrtfinalu takmičenja od 15. do 17. jula.

> Detaljnije

BELEF 2016

Beogradski letnji festival – BELEF, međunarodni letnji festival ambijentalnih umetničkih muzičkih, pozorišnih, plesnih i vizuelnih programa biće održan ove godine na nekoliko gradskih lokacija od 19. juna do 30. jula.

> Detaljnije

Festival Belgrade calling 2016

Muzički festival Belgrade Calling održaće se 22. i 23. juna ove godine na stadionu Tašmajdan, a glavne zvezde ovogodišnjeg izdanja su kultni bend Simply Red i svetska zvezda Džon Njuman.

> Detaljnije

Olimpijski kvalifikacioni turnir

Olimpijski košarkaški kvalifikacioni turnir u Srbiji održaće se u beogradskoj Kombank Areni od 4. do 9. Jula 2016. godine u organizaciji Međunarodne košarkaške organizacije (FIBA).

> Detaljnije

Osmi Mikser festival

Osmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovativnosti, održaće se po peti put u beogradskoj četvrti Savamali, komšiluku Jump Inn hotela, od 8. do 12. juna, na više od 40 lokacija i uz učešće oko 1.000 stvaralaca.

> Detaljnije

Beogradski manifest 2016

Kalemegdanska tvrđava i Gornji grad su lokacije na kojima će se od 27. do 29. maja održati Beogradski manifest, specijalni, nesvakidašnji festival sa bogatim sadržajem za celu porodicu.

> Detaljnije