Vesti

BEOGRADSKI MARATON 2017

Jubilarni 30. Beogradski maraton pod sloganom „Maraton spaja“ biće održan u subotu 22. aprila na Beogradskim ulicama.

> Detaljnije

DANI BEOGRADA

„Dani Beograda“ je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine od 16. do 19. aprila na Beogradskoj Tvrđavi.

> Detaljnije

DEJVIS KUP 2017 – ČETVRTFINALE

Meč četvrtfinala Dejvis kupa 2017 između Srbije i Španije biće održan od 7. do 9. aprila u Hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

> Detaljnije

MEĐUNARODNI SAJAM AUTOMOBILA I MOTOCIKALA

53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala održaće se od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu.

> Detaljnije

„SLAVIJA 2017“ – XVI MEĐUNARODNI POZORIŠNI FESTIVAL

XVI Međunarodni Pozorišni Festival, održaće se od 9. do 16. marta u pozorištu Slavija.

> Detaljnije

FEST – 45. MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL

Fest - godišnji presek najboljih filmova sezone, biće organizovan pod sloganom „Gledaj“ od 24. Februara do 5. Marta, na više lokacija u Beogradu.

> Detaljnije

ŠOPEN FEST: BEOGRAD 2017

6. Beogradski Šopen fest biće organizovan u čast Frederika Šopena, od 20. do 25. februara, u nekoliko elitnih koncertnih dvorana u Beogradu.

> Detaljnije

FILMSKI FESTIVAL „SEDAM VELIČANSTVENIH“

Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“ biće održan od 1. do 7. februara u Velikoj sali Sava Centra.

> Detaljnije

KLIZANJE U BEOGRADU: NOVA SEZONA

Ljubitelji magije na ledu ove zime imaju širok izbor otvorenih klizališta u prestonici. Pogledajte spisak dobro poznatih lokacija za klizanje u Beogradu.

> Detaljnije

EXPO-ZIM: 31. Sajam zimskih sportova

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije - Expo-Zim, održaće se na Beogradskom sajmu u periodu od 1. do 4. decembra.

> Detaljnije

Manifestacija BEOGRAD SVETLOSTI 2016

Inspirisani tematikom spektra, i ove godine, neizostavni deo programa Beograd svetlosti 2016. je predstavljanje sjajnih zvezda iz sfere umetnosti i dizajna.

> Detaljnije

BITEF 2016: Jubilej

Jubilarni 50. Bitef održaće se od 24. septembra do 2. oktobra 2016. godine pod sloganom „Na leđima mahnitog bika“, na nekoliko različitih beogradskih lokacija.

> Detaljnije

Dejvis kup Srbija – Velika Britanija

Dejvis kup na programu ponovo u Beogradu pošto će teniska reprezentacija Srbije dočekati selekciju Velike Britanije u četvrtfinalu takmičenja od 15. do 17. jula.

> Detaljnije

BELEF 2016

Beogradski letnji festival – BELEF, međunarodni letnji festival ambijentalnih umetničkih muzičkih, pozorišnih, plesnih i vizuelnih programa biće održan ove godine na nekoliko gradskih lokacija od 19. juna do 30. jula.

> Detaljnije

Festival Belgrade calling 2016

Muzički festival Belgrade Calling održaće se 22. i 23. juna ove godine na stadionu Tašmajdan, a glavne zvezde ovogodišnjeg izdanja su kultni bend Simply Red i svetska zvezda Džon Njuman.

> Detaljnije

Olimpijski kvalifikacioni turnir

Olimpijski košarkaški kvalifikacioni turnir u Srbiji održaće se u beogradskoj Kombank Areni od 4. do 9. Jula 2016. godine u organizaciji Međunarodne košarkaške organizacije (FIBA).

> Detaljnije

Osmi Mikser festival

Osmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovativnosti, održaće se po peti put u beogradskoj četvrti Savamali, komšiluku Jump Inn hotela, od 8. do 12. juna, na više od 40 lokacija i uz učešće oko 1.000 stvaralaca.

> Detaljnije

Beogradski manifest 2016

Kalemegdanska tvrđava i Gornji grad su lokacije na kojima će se od 27. do 29. maja održati Beogradski manifest, specijalni, nesvakidašnji festival sa bogatim sadržajem za celu porodicu.

> Detaljnije

Noć muzeja 2016

U subotu, 21. maja 2016. godine u Beogradu će biti održana Noć muzeja na nekoliko gradskih lokacija, u skladu sa datumom koju je odredila Evropska Noć muzeja, sa sedištem u Parizu.

> Detaljnije

Hor bečkih dečaka u Beogradu

Čuveni Hor bečkih dečaka, jedan od najprepoznatljivijih kulturnih brendova, a i „ambasadora Austrije“, nastupiće u beogradskom Sava Centru 21. maja i to u Velikoj dvorani.

> Detaljnije

Enrike Iglesijas u Beogradu

Globalna superzvezda pop muzike Enrike Iglesijas održaće koncert u Beogradu 10. maja u Kombank Areni i to u okviru svoje svetske turneje „Sex and Love“.

> Detaljnije

Festival Todo Mundo 2016

Peto izdanje vodećeg beogradskog festivala svetske muzike Todo Mundo biće održano od 19. do 25. aprila 2016. godine na nekoliko gradskih lokacija.

> Detaljnije

Sajam kozmetike u Beogradu

Devetog i 10. Aprila 2016. godine održaće se 27. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, najveći sajam ulepšavanja na području Jugoistočne Evrope 9 u Hali 2 Beogradskog sajma.

> Detaljnije

Sajam nautike, lova i ribolova

U hali 4 Beogradskog sajma od 30. marta do 3. aprila 2016. godine biće održan 38. po redu Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. Manifestacija se održava pod sloganom „Isplovi. Zabaci. Ulovi.“ koji tako predstavlja sve tri branše ovog sajma.

> Detaljnije

Beogradski irski festival 2016

Beogradski irski festival 2016, četvrto po redu putovanje u kojem festival predstavlja irsku umetnost na tlu Beograda održaće se na nekoliko lokacija od 14. do 22. marta.

> Detaljnije