Beogradski manifest 2016

Kalemegdanska tvrđava i Gornji grad su lokacije na kojima će se od 27. do 29. maja održati Beogradski manifest, specijalni, nesvakidašnji festival sa bogatim sadržajem za celu porodicu.

Centar najbolje zabave u regionu, veliki festival manifestacija i destinacija Beogradski Manifest biće podeljen u više od deset zona koje u toku dana nude bogate sadržaje za sve uzraste, dok su večeri rezervisane za muzičke koncerte.

Program će počinjati svakog dana od 10h, a posetioci će moći da uživaju u raznovrsnim performansima podeljenim po zonama festivala. U Svetu dobre hrane kulinarske specijalitete će pripremati najbolji kuvari. Letnji bioskop na otvorenom će projektovati najnovija filmska ostvarenja i naslove sa filmskih festivala. Na Plesnoj livadi svoje umeće pokazaće najbolji igrači festivala igre, plesnih i baletskih škola.

Deci je posvećena posebna pažnja i oni će tokom celog dana moći da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečijih horova, da uživaju u jahanju konja i učestvuju u brojnim radionicama i igrama. U znaku predstojećih Olimpijskih igara u Rio De Žanairu Sportskoj zoni će biti predstavljene olimpijske sportske discipline, posetioci će moći da učestvuju u raznim takmičenjima. Takođe će se predstaviti i naši olimpijci, što će biti jedinstvena prilika da im poželimo sreću pred odlazak u Brazil.

Beogradski manifest - vatromet

Beogradski manifest ulaznice

Svi sadržaji ovog konceptualno svestranog festivala su besplatni, a plaća se samo ulaz, s tim što je ulaznica ujedno i vaučer za konzumaciju na festivalu. Da bi omogućili svima zainteresovanima da na vreme i po povoljnijoj ceni kupe ulaznice, od 5. maja će na svim prodajnim mestima DD Ticketsa početi pretprodaja ograničenog broja ulaznica za sva tri dana festivala.

Naime, samo prvih 2000 posetilaca će moći da kupi trodnevnu ulaznicu po ceni od 999 RSD. Ova ulaznica će na festivalskom ulazu biti zamenjena narukvicom, koja će posetiocu omogućiti dva ulaska na festival u toku dana, i to do 17.00 i od 18.00, zavisno od programa koji posetilac želi da prati.