Električni orgazam u Domu Omladine

U „Amerikana“ dvorani Doma Omladine 26. decembra nas očekuje veliki spektakl – Električni orgazam održava koncert povodom 35 godina postojanja ove legendarne rok grupe, a početak nastupa je zakazan za 21h.

Koncert Električnog orgazma je deo slavljeničke turneje koja će obuhvatiti još nekoliko gradova Srbije, ostali datumi održavanja koncerta i gradovi slavljeničke turneje biće saopšteni uskoro.

Ulaznica za koncert Električnog orgazma košta 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Ulaznica će od 1. decembra do 25. decembra koštati 1.200 dinara, a na dan koncerta 1.500 dinara.

Električni orgazam - članovi grupe

Tokom 35 godina postojanja Električni orgazam se pokazao kao jedan od najznačajnijih domaćih rok bendova, objavivši niz uticajnih i žanrovski izuzetno raznolikih albuma kao što su novotalasni debi „Električni orgazam“, psihodelični „Lišće prekriva Lisabon“, rokenrol „Distorzija“ i živi „Braćo i sestre“, eklektični „Zašto da ne“ ili poslednji „To što vidiš to i jeste“ (2010).

A Električni orgazam je bio osnovan sa idejom da odsvira samo jedan koncert. Bend je bio organizovan da bude jednokratna predgrupa za koncert matičnog benda postave Električnog orgazma – Hipnotisano pile.

Električni orgazam: Detalji koncerta

Datum:
Decembar 26
Vreme:
21:00h – 23:55h
Cena:
1000 / 1200 / 1500 RSD
Mesto:
Dom omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd, Serbia