EXPO-ZIM: 31. Sajam zimskih sportova

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije – Expo-Zim, održaće se na Beogradskom sajmu u periodu od 1. do 4. decembra. Konkretno mesto održavanja ove manifestacije biće hale 3 i 3A u okviru sajma u Beogradu.

expo-zim-sajam-sportske-opreme

Cilj Expo-Zim manifestacije jeste promovisanje zimskih sportova i samog sporta kao načina života koji za cilj ima održavanje zdravlja, kao i zabavljanje i druženje kroz rekreaciju.

EXPO-ZIM: Program i pogodnosti

Na ovogodišnjem sajmu imaćete mogućnost:

  • potpune pripreme I informisanja o zimskim sportovima
  • nabavke nove opreme
  • prodaje, razmene i servisiranja korišćene opreme
  • upoznavanja sa svetskim trendovima u ovoj oblasti
  • razgovora sa stručnjacima i sportistima
  • rezervisanja odmora po povoljnijim cenama

Proizvođači i prodavci medicinskih preparata imaće, kao i svake godine, svoj štand gde će posetioci moći da se informišu, edukuju i saznaju nešto korisno za bavljenje zimskim sportovima u budućnosti.
Sajam Expo-Zim već 31. put nas uvodi u zimsku turističku sezonu i namenjen je svim zainteresovanima za aktivno zimovanje u nastupajućim mesecima. Okupiće više od 40 najvećih proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele, odmarališta…
Ono što će obradovati mnoge jesu unapred najavljeni popusti i popusti iznenađenja koji će biti od 10% do 50%.

expo-zim-sajam-sportske-opreme-u-beogradu

Asocijacija „Sport za sve“, suorganizator manifestacije, svake godine priprema niz dodatnih programa – predavanja, izložbe, kvizove o poznavanju zimskih sportova, a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručna savetovanja o bezbednosti na ski-stazama.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a cena parkinga za period od sat vremena iznosi 100 dinara.