OneRepublic koncert u Beogradu!

Planetarno popularna grupa OneRepublic dolazi u Beograd! Koncert će se održati 6. juna 2015. u Kombank Areni, sa početkom u 21:00.

Bend OneRepublic je 16. novembra 2014. održao fantastičan koncert u Ljubljani u Areni Stožice. Na samom kraju svog nastupa, videvši natpise koje su nosili njihovi obožavaoci iz Srbije, momci iz benda su najavili beogradski koncert u junu i pozvali publiku iz regiona da dođe u Beograd na sjajan provod.

CCiwih9W0AAK3ez

Dok su stvarali svoj treći studijski album, grupa OneRepublic je putovala po Parizu, Grčkoj, Londonu, Njujorku, Sijetlu i Vankuveru da bi napisala, snimila i unapredila svoj već fantastični zvuk. Radeći i u studiju Rajana Tedera, njihovog pevača, tekstopisca, klavijaturiste i dobitnika nagrade Gremi, OneRepublic (čiji se megahit iz 2007. „Apologise“ nalazi među prvih 50 na Bilbordovoj listi Hot 100 najboljih pesama svih vremena) redefinisali su svoj pristup ritmu i unapredili svoj moćni rok-pop hibrid elementima elektronske muzike, gospela, bluza i folka.

Karte za koncert OneRepublic koštaju 3990 dinara (parter), 4990 dinara (golden circle) i 5990 dinara (tribine) i mogu se kupiti u Bilet centru, na blagajnama Doma omladine, Kombank Arene, u knjižari Delfi (SKC) i Ušće Shopping Centru, kao i na prodajna mesta Eventima i sajtu www.eventim.rs.

Više informacija na www.kombankarena.rs.