Sajam kozmetike u Beogradu

Devetog i 10. Aprila 2016. godine održaće se 27. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, najveći sajam ulepšavanja na području Jugoistočne Evrope 9 u Hali 2 Beogradskog sajma.

Sajam kozmetike je prvi put organizovan 2003. godine i od tada se tradicionalno održava dva puta godišnje. Manifestacija se održava pod nazivom “Dodir Pariza”. Učesnici su najavili da će posetioci sajma kozmetike moći da uživaju u postavkama skoro 200 izlagača iz zemlje i inostranstva. Pored izlagača iz Srbije na sajmu će učestvovati kompanije i eksperti iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Poljske, Nemačke, Turske, Francuske, Italije i Australije.

U sklopu kongresnog dela sajma biće organizovane raznovrsne aktivnosti, kongresna pradavanja o kozmetici, treninzi i savetovanja u trajanju od 25 do 50 minuta. Treneri renomiranih frizerskih kuća će predstaviti najnovije tehnike farbanja, šišanja i nadogradnje kose na živim modelima. Šminkeri će prestaviti najnovije trendove scenske šminke i body art-a.

Na sajmu će biti izloženo mnoštvo kozmetičkih proizvoda čije cene i kvalitet izloženih brendova variraju od pristupačnih do gotovo luksuznih. Beogradski „Dodir Pariza” spada u najveće sajmove lepote i kozmetike u Evropi, zajedno sa bolonjskim “Cosmoprofom” i moskovski “Intercharmom”.

Beogradski sajam kozmetike

Sajam „Dodir Pariza” je sjajna prilika za sve dame, koje vole da prate nove trendove, da provedu jedan dan na beogradskom sajmu i uživaju u ponudi, aktivnostima i predavanjima koju su nam izlagači pripremili. April u Beogradu je pravo vreme kad treba da poklonite sebi jedan lep vikend u prestonici i uživate u navećim kozmetičkim dostignućima. Tradicionalno, sajam poseti i do nekoliko desetina hiljada posetioca.

Sajam kozmetike – karte

Pojedinačna karta za Sajam kozmetike “Dodir Pariza” košta 350 dinara, za učenike i studente škola za negu lepote karta iznosi 200 dinara, a cena parking po satu je 50 dinara. Sajam će za posetioce biti otvoren oba dana od 10h do 20h.