2CELLOS u Beogradu

2CELLOS u Beogradu – Mladi i neverovatno talentovani muzičari, virtuozi na violončelima – Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2CELLOS, nastupiće 8. septembra na Beogradskoj tvrđavi.

„Idite i vidite ih uživo jer je zaista zapanjujuće! Ne mogu da se setim da sam video bilo šta tako uzbudljivo i moćno još od vremena vanserijskih nastupa Džimi Hendriksa… „ Elton John

Postali su poznati još 2011. godine kada je njihovo izvođenje famoznog hita „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona, obišlo svet neverovatnom brzinom. Sa rekordnim brojem pregleda, video na Youtube-u doveo ih je do saradnje sa Sony Music Masterworks-om i slavnim Eltonom Džonom, koji ih je pozvao da mu se pridruže na velikoj globalnoj turneji. Od tada, 2CELLOS je izdao 4 uspešna albuma: 2CELLOS (2011), In2ition (2012), Celloverse (2015), ‘’Score’’ (2017), a osvojili su i veliki broj prestižnih muzičkih nagrada.

Mladi hrvatski čelisti postali su svetski putnici koji svojom zapanjujućom muzikom i strastvenom energijom oduševljavaju i spajaju ljude iz svih krajeva svijeta. Njihov muzički stil razbija granice između različitih žanrova muzike, pa tako izvode klasičnu, filmsku muziku, rok i pop. Od Baha i Vivaldija do AC/DC I Iron Maden-a, 2CELLOS nema ograničenja u odabiru repertoara, te podjednako fantastično izvodi svaku numeru.

Prepoznatljivi su i po harizmi i šarmu kojima osvajaju srca publike, a njihovi zabavni i duhoviti video snimci najgledaniji su na Youtube-u.

Ne propustite ovaj čarobni muzički spektakl koji će se 8. septembra održati na Beogradskoj tvrđavi! Za sve one koji žele da osete čari svetske muzičke produkcije, ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Eventim-a.