Sobe

Izaberite sobu koja odgovara baš vama. Jump Inn Hotel Beograd ima 49 soba. Sobe i apartmani su zamišljene tako da zadovolje vaše visoke standarde i da odgovaraju različitim ukusima i potrebama. Komfor je postignut specijalno dizajniranim detaljima i kombinacijom savremenog i stilskog nameštaja. Sve sobe i apartmani poseduju Smart TV sa integrisanom Wi-Fi konekcijom i mogućnošću povezivanja računara, tableta, mobilnog telefona ili foto-aparata, kao i direktne komunikacije sa recepcijom, tako da u svakom trenutku možete da pogledate stanje na svom hotelskom računu. Takođe, sve sobe i apartmani raspolažu sa besplatnim Wi-FI, telefon, privatnim sefom, mini barom i kompletno opremljenim kupatilom.

divider2

economy

JEDNOKREVETNA SOBA

sep
Jednokrevetna, idealna za jednu osobu, predstavlja praktično opremljen kutak u kome gost može u miru da uživa.

a3

CITY SOBA

sep
Tajna ove moderno dizajnirane sobe leži u staklu koje dominira i daje sobi posebno prijatnu i lepo osvetljenu atmosferu.

deluxe

DELUXE SOBA

sep
Pročišćenog dizajna i optimalno iskorišćenog prostora, ova soba će Vam pružiti veoma prijatan boravak.

juniorfamilly

JUNIOR FAMILY SOBA

sep
Romantičan dizajn i lagodnost uz dnevni boravak je odličan izbor i za zaljubljene parove, jer nalazeći se u mirnom delu hotela, apartman predstavlja pravo skrovište od gradske buke.

savamala

SAVAMALA SUITE

sep
Prostran apartman sadrži divni dnevni boravak stvoren za apsolutno uživanje posle napornog radnog dana ili obilaska grada.

jumoinn

JUMP INN SUITE

sep
Prostor na dva nivoa poseban je po mnogo čemu.