Sport & zabava u Beogradu

SPORT & ZABAVA U BEOGRADU

Šoping i razgledanje grada se ne smeju propustiti ako se nađete u Beogradu. Međutim, Jump INN hotel nudi i druge zabavne aktivnosti, posebno zanimljive ljubiteljima sporta. Posmatrajte kako sunce izlazi i zalazi dok se šetate ili džogirate stazom pored Save i Dunava. Započnite dan na pravi način i spremite se za dan pun drugih aktivnosti u Beogradu, bilo da ste tu zbog posla ili zabave. Upoznajte moderne i šarenolike staze uz Savu i Dunav, a koje se nalaze manje od 300 metara od hotela Jump INN.

Trčite, šetajte ili vozite bicikl, sami ili sa društvom, ujutro ili tokom popodnevnih časova, uživajte u znamenitostima koje ćete videti usput i odaberite kafić ili restoran po svojoj volji među mnogobrojnim lokalima koji se pružaju duž staze.

Ada Ciganlija

Prekrivena gustom šumom i prošarana ravnicama i poljanama, Ada je danas najveće i najlepše mesto u Beogradu za okupljanje sa društvom, kupanje u jezeru ili odmaranje. Za vreme proleća i leta na hiljade ljudi poseti Adu u potrazi za sportom i rekreacijom, ili želeći samo da se odmori, smesti pokraj jezera i uživa.

25. maj

Nazvana po najvećem sportskom centru na reci, ova biciklistička staza omogućava Vam da se upoznate sa najstarijim delovima Beograda, prolazeći pored Beogradske tvrđave i arheoloških nalazišta na putu ka reci, gde možete uživati i osvežiti se na nekom od čuvenih beogradskih splavova.

line
kontaktirajte-nas