Kućni red

kucni-red

Kako bismo osigurali bezbednost i komfor svih gostiju hotela tokom
njihovog boravka, pružamo Vam više informacija za što prijatniji boravak:

Za Vaš komfor obezbedili smo sef u ormanu sobe. Hotel ne snosi odgovornost za bilo koje oštećenje i gubitak vaših ličnih stvari, ali Vas molimo da sve izgubljene i pronadjene stvari odmah prijavite recepciji. Molimo Vas da pre napuštanja hotela proverite da li ste ispraznili sef i poneli dokumenta i sve dragocenosti sa sobom.

tackice

Sobe mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni na recepciji hotela, za šta je potreban važeći lični dokumet.

tackice

Gosti dobijaju magnetnu karticu po registraciji na recepciji. Ljubazno Vas molimo da se sobe zaključavaju a kartica preda na recepciju pri odlasku iz hotela. Ukoliko gost izgubi magnetnu karticu ili je ne preda na recepciju u obavezi je da za gubitak magnetne kartice plati 5 evra( u dinarskoj protivvrednosti).

tackice

Nije dopušteno u hotel unositi eksploziv, oružije, zapaljive materijale i ostale hemikalije opasne po okolinu.

tackice

Nije dozvoljeno unošenje hrane u hotel. Hotel zadržava pravo da unešenu hranu ukloni.

tackice

Korišćenje pegli, rešoa, električnih grejalica i drugih grejnih tela nije dozvoljeno.

tackice

Posete koje gosti primaju u svojim sobama moraju da se prijave i evidentiraju na recepciji hotela, za šta je potreban važeći lični dokument. Posete su dozvoljene do 20:00h a ukoliko se poseta nastavi nakon 20:00h, naplaćuje se dodatni iznos od 15 evra sa PDV-om po osobi i po noci, kao doplata za novog gosta.

tackice

Gosti hotela moraju biti prikladno obučeni i obuveni kada se kreću kroz javne prostore hotela.

tackice

Hotelske usluge ne mogu da se naplate unapred već samo po završetku usluge. Obavezna je garancija plaćanja. U slučaju da gost boravi u hotelu duži vremenski period, plaćanje je nedeljno.

tackice

Hotel zadržava pravo da pri pravljenju rezervacije ili po prijemu gosta, zahteva garanciju plaćanja za ekstra troškove. Pravilo kuće je da se po sobi po noći za potrebe garancije plaćanja ekstra troškova, deponuje iznos od 3.000rsd.

tackice

Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan dolaska gosta.

tackice

Gosti su obavezni da nadoknade štetu koju su prouzrokovali ili načinili.

tackice

Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 14:00h na dan dolaska do 12:00h na dan odlaska.

tackice

Za odjavu posle 12:00h na dan odlaska naplaćuje se dodatni iznos (10 evra po započetom satu), a ako se soba ne napusti do 18h, naplaćuje se još jedno noćenje sa doručkom. Molimo Vas konsultujte se sa recepcijom po ovom pitanju.

tackice

U svim sobama pušenje nije dozvoljeno . Hotel zadržava pravo da u slučaju pušenja u sobi i ostalim prostorijama hotela u kojima je zabranjeno pušenje, naplati iznos od 100 evra, obzirom da je hotel u slučaju kršenja ove zabrane odgovoran pred zakonom.

tackice

Dnevni boravak podrazumeva dnevno korišćenje sobe u trajanju od 10:00 do 18:00 časova.

tackice

Za Vaš komoditet omogućili smo parking ispred hotela. U slučaju da se gost odluči za parking, hotel ne snosi odgovornost za sigurnost vozila. Cena parkinga po noći iznosi 1.900 rsd sa PDV-om. Potrebna je najava i rezervacija parking mesta.

tackice

Radi lakšeg i bržeg snalaženja, u ponudi hotela nalazi se i mogućnost prevoza od hotela do aerodroma, dostupna 24 časa po važećem cenovniku istaknutom na recepciji hotela.

tackice

Sve sobe su klimatizovane a u slučaju otvaranja prozora, klima se automatski isključuje. S tim u vezi, ukoliko želite da postignete optimalnu temperaturu u sobi, sigerišemo da uključite klimu i proverite da li su prozori adekvatno zatvoreni.

tackice

Molimo Vas da eventualne nepravilnosti, kvarove ili prigovor na uslugu odmah prijavite recepciji. Naknadne i ne blagovremene žalbe, na koje nismo imali mogućnosti da reagujemo, nećemo uzimati u razmatranje kao osnov za umanjenje cene smeštaja.

tackice

Kućne ljubimce možete uvesti u sobu samo ukoliko je to odobreno prilikom rezervisanja hotelskog smeštaja. Kretanje kućnih ljubimaca bez povoca i korpe je dozvoljeno samo u sobi. Na putu od recepcije do sobe kućni ljubimci moraju biti na povocu. U ostalim prostorijama hotela moguć je boravak kućnih ljubimaca ali isključivo u korpi za nošenje. Hotel može odobriti kućne ljubimce koji imaju najviše do 6 kg. Doplata za kućne ljubimce iznosi 25 evra po noći.

tackice

Posteljina se menja svaki treći dan za boravak od 3 do 8 noćenja, dok se za boravak preko 8 noćenja menja svaki 4 dan. U apartmanima se posteljina menja na svaki 2 dan. Korišćeni peškiri koji se nađu na podu se menjaju, okačeni ne. Ukoliko se ukaže potreba za češćim promenama molimo Vas da obavestite recepciju.

tackice

Uznemiravanje drugih gostiju hotela nije dozvoljeno. Hotel zadržava pravo otkaza daljeg boravka gostu koji je uznemiravao druge goste ili na drugi način povredio propisani Kućni red.

tackice

U slučaju otkaza smeštaja od strane hotela, a prouzrokovanog povredama pravila kućnog reda, gostu se naplaćuje celokupan iznos za rezervisan period bez obzira na kraći boravak.

tackice

Doručak se služi svakoga dana od 07:00 do 10:00 časova u restoranu hotela.

tackice

Ako u toku Vašeg boravaka, iz bilo kog razloga, morate da se odjavite iz hotela ranije, potrebno je da recepciju obavestite 24h ranije ili će u protivnom biti naplaćeno još jedno noćenje sa doručkom.

tackice

Gosti imaju mogućnost da na vrata sobe stave oznaku NE UZNEMIRAVAJ. Pravilo hotela je da ova oznaka može stajati najduže 24h, nakon čega HOTEL zadržava pravo da iz bezbednosnih razloga i sigurnosti gosta, uđe u sobu i proveri opšte stanje.

tackice

Nije dozvoljeno unošenje hrane i pića u hotel.

tackice

Room service je dostupan gostima svakoga dana od 07:00 do 23:00h. Snack bar je otvoren svakoga dana od 7:00 do 23:00h, osim nedeljom kada Snack bar ne radi.

tackice

Na zahtev gosta moguće je organizovati masaže, razgledanje grada ili rentiranje vozila.

tackice

Tokom Vašeg boravka, imate mogućnost izbora jastuka. U ponudi hotela su tri vrste jastuka. Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte recepciju.

tackice

Na recepciji hotela možete pozajmiti adaptere i punjače koji su na raspolaganju u datom momentu. Ljubazno Vas molim da nakon korišćenja, adaptere i punjače vratite na recepciju hotela. Takođe, na recepciji hotela možete preuzeti higijenski set (četkicu za zube i pastu za zube, kao i set za brijanje).

tackice

U celom hotelu je dostupan besplatan Wi-Fi internet. Lozinku možete dobiti na recepciji hotela.

tackice

U hotelu su dostupne usluge pranja i peglanja veša kao i hemijskog čišćenja prema važećem cenovniku koji se nalazi u svakoj sobi.

tackice

U slučaju aktivranja protivpožarnog alarma, molimo Vas da pratite instrukcije evakuacionog plana koji se nalazi na vratima svake sobe.

tackice

Početkom korišćenja smeštaja podrazumeva se da je gost upoznat sa kućnim redom hotela.

tackice