E-bike

NOVI NAČIN ZA ISTRAŽIVANJE BEOGRADA

Jump INN hotel Vam pruža šansu da odaberete moderan, zabavan i ekološki način da istražite Beograd! Provozajte se kroz ulice, stanite i osvežite se u najpoznatijim gradskim kafićima i restoranima ili isplanirajte shopping, bez brige o nošenju kesa u rukama nazad do hotela. Samo skočite na jedan od naših elektronskih bicikala i uživajte u vožnji. Jump INN hotel ima jedinstvenu lokaciju u samom srcu grada, tako da vam je svaka destinacija lako dostupna.

Ada Ciganlija

Prekrivena gustom šumom i prošarana ravnicama i poljanama, Ada je danas najveće i najlepše mesto u Beogradu za okupljanje sa društvom, kupanje u jezeru ili odmaranje. Za vreme proleća i leta na hiljade ljudi poseti Adu u potrazi za sportom i rekreacijom, ili želeći samo da se odmori, smesti pokraj jezera i uživa.

25. maj

Nazvana po najvećem sportskom centru na reci, ova biciklistička staza omogućava Vam da se upoznate sa najstarijim delovima Beograda, prolazeći pored Beogradske tvrđave i arheoloških nalazišta na putu ka reci, gde možete uživati i osvežiti se na nekom od čuvenih beogradskih splavova.

Preuzmite cenovnik

line
kontaktirajte-nas