Vesti

Dobro došli u Beogradski Zoološki Vrt

Za one koji uživaju provodeći vreme sa porodicom, a pre svega sa decom, Beogradski zoološki vrt je omiljena destinacija. Beogradski zoološki vrt je naveći i najstariji zoološki vrt u Srbiji, osnovan 1936. godine.

> Detaljnije

Veliki povratak Drive In bioskopa

Drive In bioskop na Adi, najlepše iznenađenje ovog leta u Beogradu, nastavlja da radi i u avgustu, uz miks legendarnih stranih i domaćih filmova.

> Detaljnije

Mjuzikl “Mamma Mia” Pozorišta na Terazijama na Tašu

Kuturno leto na Tašmajdanu počeće muzičkim spektaklom Pozorišta na Terazijama "Mamma Mia", koje otvara ovu pozornicu sa dva izvođenja zaredom, 25. i 26. juna od 21.00 čas.

> Detaljnije

Nova pasarela spaja Kalemegdan sa beton halom i kejom

Novoizgrađena pasarela u centru Beograda koja nosi naziv „Kalemegdan“ povezala je velelepnu Beogradsku tvrđavu sa šetalištem na obali Save.

> Detaljnije

Rekonstrukcija Savskog trga

Savski trg očekuju velike promene koje simbolizuju modernizaciju i silazak Beograda na priobalje. Po svemu sudeći, Savski trg biće veći od Trga Republike i postaće novi centar grada.

> Detaljnije

Dan muzike: Nick Mason (Pink Floyd)

Svetski dan muzike, 21. jun, biće u Beogradu obeležen nizom manifestacija, međutim jedan koncert predstavljaće pravu senzaciju, a to je nastup Nika Mejsona, bubnjara grupe Pink Floyd, sa njegovom novom supergrupom Nick Mason's Saucerful of secrets.

> Detaljnije

Manifestacija Božićno seoce 2020

Manifestacija Božićno seoce ulepšaće i ovu zimu u Beogradu. Lokacija je, tradicionalno, plato ispred Hrama Svetog Save, a trajaće četiri nedelje, od 04.01 do 28.01.

> Detaljnije

Doček nove 2020. godine u Beogradu

Beogradska zima trajaće od 1. decembra do 15. februara, sa više od 700 sati programa i više od 300 najavljenih dešavanja. Događaji će se paralelno odigravati na 18 lokacija.

> Detaljnije

Aerodrom „Nikola Tesla“ prvi u regionu

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" učvrstio se na poziciji najprometnijeg aerodroma u regionu, sa 645.000 putnika u septembru. To svedoči o sve većoj privlačnosti Beograda za strane putnike, kao i o boljoj poziciji Beograda u odnosu na druge gradove u regionu.

> Detaljnije

51. BEMUS, 6-19. oktobar

Beogrdske muzičke svečanosti - BEMUS, posle velikog jubileja prošle godine, kada je obeleženo poka veka postojanja, nastavljaju sa vrlo ambiocioznim programom za 51. izdanje festivala, od 6. do 19. oktobra u Beogradu.

> Detaljnije

Hindi Zahra otvara jesenju sezonu Musicology koncerata

Hindi Zahra, marokansko-francuska muzičarka, koja važi za jednu od najvećih zvezda severno-afričke world music scene, nastupiće 28. i 29. septembra u Bitefartcafe-u.

> Detaljnije

53. Bitef, od 17. do 26. septembra

Festival počinje 17. septembra i traje do 26. septembra. Bitef se ove godine održava po 53. put. Karte možete da rezervišete od 15. avgusta, dok direktna prodaja počinje 2. septembra u Pozorištu na Terazijama.

> Detaljnije

16. Noć muzeja u Srbiji

Ovogodišnja Noć muzeja biće održana 18. maja širom zemlje, a posetioci će u periodu od 16 do 24 sata moći da uživaju u brojnim sadržajima koji se na originalne, zanimljive i interaktivne načine bave slobodama i osvajanjem istih.

> Detaljnije

Andre Rieu uživo u Beogradu

Proslavljeni ''kralj valcera'' Andre Rieu i njegov orkestar ''Johan Štraus'', nastupiće 22. maja u 20h u beogradskoj Štark areni, u okviru svoje svetske turneje.

> Detaljnije

47. Međunarodni filmski festival

47. Međunarodni filmski festival FEST 47 održaće se od 22. februara do 3. marta, i predstaviće 125 premijera iz svih krajeva sveta.

> Detaljnije

41. Sajam turizma

Da li iščekujete 41. Sajam turizma u Beogradu, koji će se održati od 21. do 24. februara? Imajte na umu - leto je bliže nego što mislite!

> Detaljnije

58. Beogradski zimski festival

58. Beogradski zimski festival je novo ime za staru i prepoznatljivu manifestaciju zabave i dobre kupovine, koja će se održati od 14. do 30 decembra.

> Detaljnije

56. Beogradski sajam nameštaja

56. Beogradski sajam nameštaja održaće se od 7. do 12. novembra na Beogradskom sajmu.

> Detaljnije

Peter Bence u Beogradu 30. oktobra

Mladi mađarski pijanista i svetski fenomen koji je na svojstveni način ukrstio klasičnu i pop muziku - Peter Bence nastupiće 30. oktobra u Kombank dvorani.

> Detaljnije

2. Beogradski polumaraton

2. Beogradski polumaraton održaće se 30. septembra. Trčaće se dve trke - jedna od 10 km (Beogradskih 10) i jedna od 21 km (Beogradskih 21).

> Detaljnije

2CELLOS u Beogradu

Mladi i neverovatno talentovani muzičari, virtuozi na violončelima - Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati kao 2CELLOS, nastupiće 8. septembra na Beogradskoj tvrđavi.

> Detaljnije

Koncert Brajana Ferija u Beogradu

Britanska muzički zvezda Brajan Feri nastupiće u Beogradu 7. septembra. Koncert će se održati u Štark areni od 8 časova. Feri je prvi put nastupio u Beogradu 2011. godine.

> Detaljnije

Noć muzeja u Beogradu

Noć muzeja, jedan od najposećenijih i najlepših manifestacija, održaće se 19. maja u Beogradu.

> Detaljnije

Lord of the Dance u Beogradu 10. aprila!

Muzičko-scenska senzacija Lord of the Dance, 10. aprila ponovo stiže u beogradski Sava Centar, gde će nastupiti u okviru nove svetske turneje.

> Detaljnije

40. Sajam turizma u Beogradu

Jubilarni 40. Sajam turizma u Beogradu, pod sloganom „Odmor te čeka", otvoren je u četvrtak, 22. februara na Beogradskom sajmu. Učestvuje 1200 izlagača iz 55 država, a očekuje se oko 80.000 posetilaca.

> Detaljnije