58. Beogradski zimski festival

58. Beogradski zimski festival je manifestacija koja će se održati u Beogradu, od 14. do 30. decembra. Festival predstavlja raznovrsan sadržaj za decu i odrasle:

Program za decu
Uzbudljivi sadržaji za decu – pozorišne predstave, radionice, igre i zabavne aktivnosti za sve uzraste.
Klizalište
Zimski festival piva
Besplatni koncerti sa širokom ponudom piva.
Zabavni park
Tradicionalno centralno mesto u Hali 1 na Beogradskom sajmu zauzima ogroman luna-park, koji nudi nezaboravnu avanturu za decu i za odrasle.
Novogodišnja roba
Posetioci će imaju priliku da uživaju u fantastičnoj prazničnoj kupovini – suvenira, ukrasa, odeće, igračaka, slatkiša, i sl.

Beogradski novogodišnji vašar

Beogradski novogodišnji vašar je novo ime za staru i prepoznatljivu manifestaciju zabave i dobre kupovine. Promenjen je i koncept i više nije manifestacija namenjene prvenstveno najmlađima. Zahvaljujući novim sadržajima, u ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje mogu da uživaju i odrasli.

Na Beogradskom novogodišnjem vašaru posetioce očekuju najkvalitetniji novogodišnji sadržaji: zabava i druženje, klizališta, koncerti, predstave, zabavni programi za decu, kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.

Festival je deo manifestacije Beogradski zimski festival, koju organizuju Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Dečji kulturni centar i Centar beogradskih festivala (CEBEF).

Jump Inn hotel – Novogodišnji paket

Hotel Jump Inn je jedna od najboljih lokacija za smeštaj tokom novogodišnje noći zbog blizine centra grada, klubova u Savamali i šetališta duž Save. Na usluzi smo gostima koji žele preoruke vezane za proslavu Nove godine, a ako planirate dolazak u Beograd,  ne propustite da posetite naš sajt tokom decembra i pogledajte naš Novogodišnji paket!