41. Sajam turizma

Da li iščekujete 41. Sajam turizma u Beogradu, koji će se održati od 21. do 24. februara? Imajte na umu – leto je bliže nego što mislite!

Beogradski Sajam turizma već 40 godina čuva tradiciju i ispunjava svetske standarde poslovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posetiocima. Ljubiteljima putovanja nudi brojne atraktivne i egzotične destinacije koje se predstavljaju kroz interesantan i šarolik program na štandovima i u sajamskim prostorima.

Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.

Posetite Beograd, glavni grad Srbije, koji se nalazi na ušću reke Save u Dunav, na mestu koje daje poseban šarm i egzotiku gradu čiji ritam ne staje da otkucava 24 sata – noću i danju. Posle uspešnog poslovnog dana, kada utihne sajamska vreva, znajte da još niste završili posao, jer Beograd ima posebnu atmosferu. Tu atmosferu čine interesantni ljudi koje ćete sresti, pričati sa njima o muzici, filmu, modi, gastronomiji – opet o poslu, jer sve je to turizam.

Više informacija o Sajmu turizmahttp://beogradskisajamturizma.rs/

Sajamski specijal u Jump Inn hotelu

Jump Inn hotel vam preporučuje da posetite ovu manifestaciju i pronađete svoje idealno putovanje, a bilo bi nam posebno drago da nam prenesete kako je Srbija predstavljena na sajmovima u drugim zemljama, kao i šta je to što najviše interesuje stanovnike stranih zemalja kada je reč o Srbiji i njenoj turističkoj ponudi.

Ako u Beograd dolazite na neku od narednih sajamskih manifestacija ili planirate posedu Sajmu turizma, bilo ove ili naredne godine, odsedanje u Jump Inn hotelu je odličan izbor, jer naš hotel daje specijalan popust svim gostima koji dolaze u neki od sajmova, pogotovo kada je reč o većim grupama.