Lord of the Dance u Beogradu 10. aprila!

Muzičko-scenska senzacija Lord of the Dance, 10. aprila ponovo stiže u beogradski Sava Centar, gde će nastupiti u okviru nove svetske turneje.

Još od čuvenog nastupa u Vembli areni 1998. godine, ova plesna grupi drži svetski rekord od 21 uzastopno rasprodate predstave. Nakon osvajanja mnogih pozorišnih scena širom sveta, od kojih se izdvajaju West End i Broadway, višestrukih obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, Lord of the Dance se vraća pred beogradsku publiku, kako bi priredila još jedan nezaboravan muzičko-scenski spektakl.

Lord of the Dance će nastupiti u Sava Centru 10. aprila

Grupu predvodi slavni Majkl Fletli, koji režira, producira, smišlja koreografije, ali i nastupa u nekim od najuspešnijih predstava. Lajt šou, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, LED video zid, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti – sastavni su deo ovog spektakla, koji publiku uvek ostavi bez daha.

„Potrebne su bile godine i sati vežbanja da bismo došli tu gde jesmo. Danas se smatramo glavnim predstavnicima Irske, a pored toga smo uspeli da sačuvamo i tradicionalne vrednosti naše države, što je neverovatan uspeh“, rekao je Majkl Fletli pred prvi nastup u Beogradu, 2014. godine.

Lord Of The Dance: Dangerous Games naziv je nove spektakularne predstave koju će ovaj plesni sastav izvesti u Beogradu, a koju je premijerno izveo 2014. godine u Paladijum teatru, na londonskom Vest Endu. Predstava je nakon toga preseljena u Dominion Teatar, gde je Majkl Fletli imao i svoj poslednji nastup. U šou učestvuju James Keegan, Morgan Comer, Mathev Smith, Cathal Keanei, Fergal Keanei i Andras Kren kao Gospodari plesa, a koreografiju i režiju potpisuje Majkl Fletli. ’’Dangerous Games’’ donosi do sada neviđenu scenografiju, kostime i koreografiju, te predstavlja izuzetnu kombinaciju tradicionalnog i savremenog plesa. Plan turneje podrazumeva 200 nastupa i planiran je u 15 zemalja tokom 18 meseci.

Lord of the Dance u Beogradu 10. aprila

Lord of the Dance je Majkl Fletli

Majkl Fletli je 1998. godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao plesač sa dostignutih neverovatnih 35 udaraca nogama u samo jednoj sekundi. Najpoznatije predstave u kojima je igrao su: Riverdance, Lord of the Dance, Feet of Flames, Celtic Tiger Dobio je mnogobrojne nagrade za doprinos umetnosti i zabavi, te promociji Irske, irskog plesa i muzike. Poslednje dve decenije, Fletli inspiriše, motiviše, podržava i ohrabruje mlade talente, te je širom sveta poznat njegov moto: ’’Ništa nije nemoguće. Sledi svoje snove’’.

Ne propustite da posetite ovaj jedinstveni događaj 10. aprila u Beogradu!

Karte možete poručiti ovde.