Koncert Brajana Ferija u Beogradu

Koncert Brajana Ferija u Beogradu održaće se 7. septembra u 8 časova, u Štark Areni. On je prvi put u glavnom gradu nastupio 2011. godine.

Brajan Feri poznat je kao engleski pevač i kompozitor. Njegov glas opisuju kao “elegantan i zavodljiv“, a imidž i stil “drugačijim i originalnim“. Kako navodi „The Independent“, Feri je sa svojim savremenikom Dejvidom Bovijem uticao na mnoge generacije, kako kvalitetnom muzikom i nastupima, tako i upečatljivom pojavom. Postao je poznat kao vodeći vokal i glavni kompozitor rok benda Roky Music. Njihovi najpopularniji singlovi su: “Virginia Plain“, “Street Life“, “Love is the Drug“, “Dance Away“, “Angel Eyes“, “Over You“, “Oh Yeah“, “Jealous Guy“, “Avalon“, and “More Than This“. Solo karijeru započeo je 1973. godine, te napravio nekoliko fantastičnih solo hitova: “A Hard Rain’s a-Gonna Fall“, “Let’s Stick Together”, “This Is Tomorrow“,  “Slave to Love” i “Don’t Stop the Dance”. Nakon što je raspustio grupu, slavni pevač je prodao preko 30 miliona albuma širom sveta.

Šta treba da znate ako idete na koncert Brajana Ferija u Beogradu

Donosimo vam nekoliko zanimljivosti o Brajanu Feriju:

Smatra da se umetnost ne poseduje nikada, već samo čuva neko vreme za buduće generacije.

Voleo bi da ga pamte kao nesvakidašnjeg čoveka, a noću ga budnim drže misli o tome šta se sve može promeniti na svetu.

Radio je kao profesor, ali smatra da je to najgori posao kojim se ikada bavio.

Opušta se kraj mora. Omiljena reč mu je “odmor“. Tajni greh – džin.

Devojke sa naslovnih strana njegovih albuma su uglavnom bile u vezi sa njim.

Da li je kontroverzan ili ne, teško je reći.

Smeštaj u Jump Inn hotelu

Pre ili posle predivnog koncerta i inspirativne muzike, možete da posetite Jump Inn hotel i restoran, koji vam nude besprekornu uslugu i nezaboravne trenutke.

Karte za koncert dostupne su na Eventim prodajnim mestima.