40. Sajam turizma u Beogradu

Jubilarni 40. Sajam turizma u Beogradu, pod sloganom „Odmor te čeka“, otvoren je u četvrtak, 22. februara na Beogradskom sajmu. Sajam turizma je lokalna i globalna, multinacionalna i multikulturalna manifestacija koju ne treba zaobići.

partner

Popusti za rane rezervacije

Na ovogodišnjem Sajmu turizma učestvuje 1200 izlagača iz 55 država, a očekuje se oko 80.000 posetilaca. Zemlja partner je Grčka, a i ove godine će se predstaviti najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri i vazduhoplovne kompanije. Posetioci će iz prve ruke saznati šta ove godine nude popularne turističke destinacije i imati priliku da se upoznaju sa mestima koja su od nedavno u ponudi – od egzotičnih destinacija do gradova širom sveta. Osim što će moći da se informišu o željenim putovanjima i osete duh dalekih krajeva, posetioci će biti u prilici i da ostvare značajne popuste prilikom ranih rezervacija.


„Jednom godišnje, idite na neko mesto na kome nikada to tada niste bili.’’ (Dalaj Lama)


U Srbiji turizam postaje jedna od najuspešnijih i najunosnijih privrednih grana, te će i naša zemlja, kao domaćin, predstaviti svoje turističke atrakcije i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu. Za ovu godinu najavljena su brojna ulaganja koja će doprineti podizanju kvaliteta turstičke ponude u Srbiji, poput završetka sportske hale na Srebrnom jezeru i javnog parkinga na Kopaoniku. Sledeće godine biće otvorena Golubačka tvrđava, a počeće da se gradi i biciklistička staza od Beograda do Novog Sada.

grcka na sajmu

foto: Sajam.rs

Sajamski specijal u JumpInn hotelu

Međunarodni sajam turizma traje. do 25. februara. Jump Inn hotel vam preporučuje da posetite ovu manifestaciju i pronađete svoje idealno putovanje, a bilo bi nam posebno drago da nam prenesete kako je Srbija predstavljena na sajmovima u drugim zemljama, kao i šta je to što najviše interesuje stanovnike stranih zemalja kada je reč o Srbiji i njenoj turističkoj ponudi.

Ako u Beograd dolazite na neku od narednih sajamskih manifestacija ili planirate posedu Sajmu turizma, bilo ove ili naredne godine, odsedanje u JumpInn hotelu je odličan potez, jer naš hotel daje specijalan popust svim gostima koji dolaze u neki od sajmova, pogotovu kada je reč o većim grupama.