BEER GARDEN 2017

Beer Garden održaće se od 7. do 30. jula svakog dana od 17h do ponoći na Adi Ciganliji, gde će posetioci moći da uživaju u omiljenom letnjem napitku.

Beer Garden 2017

Beer Garden je manifestacija koja se organizuje prethodne dve godine kao uvertira pred beogradski festival piva koji se održava svakog avgusta u prestonici. Beograđani će i ove godine moći da provedu vrele letnje dane i noći u pivskoj bašti, smeštenoj u prirodnom hladu, na već dobro poznatoj lokaciji popularnog beogradskog izletišta.

Posetioci ovogodišnjeg Beer Garden-a moći će da uživaju u ukusima preko 100 vrsta piva, među kojima se izdvajaju domaća zanatska piva, koja mogu da se nađu samo u specijalizovanim pabovima. Ljubitelji sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva biće u prilici, da na jednom mestu probaju najbolje ukuse kojima mogu da se pohvale male pivnice u Srbiji.

Muziči program

Muzičari koji sviraju u poznatim beogradskim klubovima zabavljaće publiku na Adi svakog dana, osim ponedeljka.
Muzički program Beer Garden-a biće podeljen u dva segmenta.

Od 18.00 do 20.00 u okviru programa „Gardensi“, gosti Beer Garden-a će moći da uživaju i u zvucima bluza, rokenrola, domaćih i stranih hitova, koje će svirati bendovi predvođeni jednim od najboljih bluz gitarista i majstora akustike, Nenadom Zlatanovićem, Vojislavom Đukićem Kokijem i Dejanom Vozlićem.

Za sjajan večernji provod od 21.30 do 23.30, biće zaduženi poznati klupski i cover bendovi poput King Size, Plutonia, Witch 1, Prorok, Supermensi, Evillution, Pot i Dram, koji će svirati najaktuelnije i evergrin hitove domaće i strane pop rock scene.

Beer Garden – kids, pet i bike friendly

Više od sto hiljada ljudi posetilo je manifestaciju Beer Garden prethodnih godina i uživalo u najnovijim pivskim ukusima i brojnim muzičkim koncertima. Uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden pruža osećaj posebne opuštenosti i neposrednosti.

Bašta dobre zabave je odličan povod za beg od gradske vreve i prijatno druženje sa prijateljima, kako sa sugrađene tako i za goste prestonice.

Izvor: Beer Garden 2017, Dan u Beogradu

Pre odlaska na Adu Ciganliju i uživanja u čarima Beograda tokom leta, možete posetiti naš Jump Inn restoran i probati najbolje specijalite u gradu. Nakon ludog i nezaboravnog provoda, potražite relaksaciju u nekom od brojnih apartmana Jump Inn hotela.