Enrike Iglesijas u Beogradu

Globalna superzvezda pop muzike Enrike Iglesijas održaće koncert u Beogradu 10. maja u Kombank Areni i to u okviru svoje svetske turneje „Sex and Love“.

Talentovani i višestruko nagrađivani pevač koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešan tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta, a prestižan magazine Billboard „krunisao“ ga je sa čak dve laskave titule: „Kralj plesa“ i „Kralj latino popa“! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na Jutjubu – „Bailando“.

Ovo će biti drugo gostovanje ove svetske pop zvezde u Beogradu, a i u Areni, pošto je prvi put obradovao našu publiku odličnim nastupom pre već sedam godina i to za kraj te turneje, tada je i najavio da će se vratiti u Srbiji, a to obećanje će konačno i ispuniti. Ono što je sigurno je da će 10. maja atmosferu do usijanja dovesti njegovi popularni hitovi.

U svojoj bogatoj karijeri dugoj preko dvadeset godina njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti! Jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Bilbord Dens liste, sarađivao je sa brojnim svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade poput Gremija.

Koncert Enrikea Iglesijasa

Koncert Iglesijasa će biti samo jedan od događaja koji će obeležiti značajan jubilelej 10 godina od početka rada Kombank, odnosno nekadašnje Beogradske Arene.

Enrike Iglesijas koncert – karte

Karte za koncert Enrikea Iglesijasa koštaju 2.990 dinara za parter, 3.690, 3.900, 4.590, 4.990 za sedenje i 5.990 dinara za „fan pit“, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i preko sajta www.eventim.rs. Ulaznice su najniže na celoj svetskoj turneji poznatog pevača.