MEĐUNARODNI SAJAM AUTOMOBILA I MOTOCIKALA

53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala održaće se od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu.

Međunarodni sajam automobila i motocikala

Po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca, sajam automobila i motocikala svake godine postaje sve značajnija manifestacija u Beogradu.
Pod sloganom „Godine prolaze strasti ne prestaju“, na ovogodišnjem Beogradskom sajmu automobila i motocikala, predstaviće se više od 410 izlagača iz trideset zemlja. U 10 sajamskih hala predstaviće se 34 proizvođača automobila, 10 proizvođača lakih privrednih vozila, 36 brendova motocikala, ATV i drugih motornih vozila, kao i šest brendova bicikala.

MEĐUNARODNI SAJAM AUTOMOBILA I MOTOCIKALA: TRI NOVINE

Prva novina odnosi se na nemačkog proizvođača – BMW, koji je za svoje modele i programe na salonu po prvi put obezbedio ceo prostor hale 2A Beogradskog sajma. BMW će predstaviti svoje najbolje modele, uključujući premijere električnih i hibridnih modela „i8“ i „i3“, novu Seriju 5, najnoviju generaciju luksuzne „sedmice“ i sportski M2.

Ove godine, ljubitelji motocikala, kvadova, ATV-a i bicikala, moćiće da uživaju u njihovim omiljenim dvotočkašima u čak tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), specijalno preuređene za ovaj sajam.

Treća sajamska novina odnosi se direktno na posetioce. Svako će dobiti identifikacionu narukvicu radi lakšeg kretanja sajmom.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00 svakog dana, osim poslednjeg dana kada će sajam raditi do 19h. U četvrtak, 30. marta, biće organizovan porodični dan, a ulaznice će biti dostupne po posebnim cenama.
Karte možete kupiti na blagajni Beogradskog sajma.