Miksalište: Kišobran žurka

Miksalište Kišobran Žurka

U subotu, 29. avgusta od 23.00h, Miksalište će biti centar još jedne Kišobran žurke. Ova žurka se održava u Savamali, Beogradskom urbanom delu grada, odnosno bašti Mikser Hausa. Od samog nastanka Savamala je bila zamišljena kao centar Beograda, ali to nikada nije postala. Danas je ovaj deo Beograda sinonim za umetnički distrikt i zabave uz dobru muziku. Mladi ljudi iz celog sveta koji vole putovanja, arhitekturu i dizajn, pronalaze sebi slične, sklapaju prijateljstva i ludo se zabavljaju. Kišobran žurka je imperativ Beogradske scene.

Miksalište: Kišobran žurka za kraj leta

Beograd i Miksalište ključaju u avgustu i vreme je da Kišobran zakuca za kraj letnje sezone. Festivali i mora su nam napunili baterije i spremni smo za jaku i veliku Kišobran žurku. Ogoljeni i pocrneli, srećni i belih zuba, dočekujemo zoru zajedno.

Razmenjujemo energiju uz Disclosure, Hot Chip, Kasabian, Jamie XX, Tame Impala, Years & Years, Caribou, Florence and the Machine, Future Islands, Vance Joy, Panda Bear, Major Lazer, Metric, Toro Y Moi, The Vaccines, Alt-J, Foals, War On Drugs, TV On The Radio, Röyksopp, Childish Gambino, Purity Ring, SBTRKT, Run The Jewels, Clark, Shamir, Gorgon City…

Cena ulaznice je 200 RSD.