Sajam automobila 2016

U periodu od 17. 03. do 23. 03. 2016. godine na Beogradskom sajmu biće održan sajam automobila pod nazivom DDOR BG Car Show 05. Zajedno sa ovom manifestacijom biće održan i 10. po redu Međunarodni sajam motocikala Motopassion, takođe u prostorijama beogradskog Sajma.

U pitanju su jedni od najreprezentativnijih događaja iz sveta auto-moto industrije u regionu, a oni predstavljaju priliku da se atmosfera sa poznatih svetskih sajmova automobila oseti i u glavnom gradu Srbije, kao i da domaća publika bolje upozna novu ponudu izlagača. Test vožnje, nagradne igre i druge zabavne i takmičarske aktivnosti afirmišu novitete auto industrije kroz aktivno učešće posetilaca.

Beogradski sajam će u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom tokom sedam dana i u čak šest hala biti domaćin rekordnom broju automobilskih brendova. među njima, po pravilu, najveću pažnju privlače iznenađenja u premium segmentu, a kojih ni na ovom sajmu neće nedostajati. Domaću javnost, stručnu i široku publiku svakako će zanimati i noviteti u vezi sa alternativnim pogonskim rešenjima i novi koncepti hibridnih i elektro pogona, kojima su u skladu sa ekološkim imperativima današnjice opremljeni neki novi modeli automobila.

Sajam automobila 2016

Sajam automobila 2016

O bogatstvu i šarolikosti sajamske ponude govori i najava brojnih iznenađenja spremnih za ljubitelje motocikala na sajmu Motopassion, na koji se vraćaju neki renomirani brendovi. Kad se kompletnoj sajamskoj ponudi putničkih automobila svih segmenata dodaju terenska vozila, motocikli, kvadovi, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, proizvodi prateće industrije, tuning oprema, finansijske institucije, osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja ili specijalizovani mediji, postaje jasan značaj ovih sajmova. U premium segmentu, koji će sa svojom aktuelnom ponudom predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infinity, glavnu pažnju će zasigurno pricući ekskluzivni svetski brend Bentley, koji se po prvi put predstavlja na BG Car Show-u.

Sajam automobila ulaznice

Ulaznica za sajam automobila je 300 dinara, dok je za grupne posete u slučaju 20 ili više ljudi karta 200 dinara, a cena parkinga po satu je 100 dinara.