Sajam nautike, lova i ribolova

U hali 4 Beogradskog sajma od 30. marta do 3. aprila 2016. godine biće održan 38. po redu Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. Manifestacija se održava pod sloganom „Isplovi. Zabaci. Ulovi.“ koji tako predstavlja sve tri branše ovog sajma.

Na Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova posetioci će moći da vide, a i pazare plovila svih vrsta (jahte, glisere, jedrilice, čamce), brodske i vanbrodske motore, nautičku opremu, opremu za lov i ribolov, kamp i opremu za boravak na otvorenom, a i opremu za sportove na vodi.

Pored informisanja na sve pomenute teme posetioci će moći da prošire svoje znanje i o drugim temama poput nautičkog turizma, škole jedrenja, čartera, kao i da se oprobaju u nekoliko zanimljivih disciplina.

Već punih 38 godina, ova jedinstvena nautičko-sportsko turistička manifestacija okuplja najznačajnije domaće i inostrane proizvođače, i uvoznike plovila i nautičke opreme, dok su od 2014. godine u Sajam nautike integrisani sajmovi lova i ribolova.

Na zadovoljstvo ljubitelja lova, brojni izlagače imaju u ponudi širok asortiman domaćeg i uvoznog lovačkog naoružanja, municije i opreme. Pasionirani robolovci imaće veliki izbor ribolovačke opreme: mamci, varalice, štapovi za pecanje i sve ostalo što je potrebno za dobar ulov.

Sajam nautike

Tokom prošlog izdanja za pet dana se predstavilo više od 70 domaćih i inostranih izlagača, sa preko 80 plovila, opremom za lov i ribolov, a procenjeno je da je sajam posetilo čak više od 10.000 ljudi. Cilj Sajma nautike bio je da ukaže na nautički potencijal Srbije i Beograda i da ljubiteljima nautike približi svetske trendove u ovoj oblasti.

Sajam nautike, lova i ribolova – ulaznice

Pojedinačne ulaznice za sajam nautike, lova i ribolova mogu da se pazare za 300 dinara, dok je cena za grupne posete od više od 20 ljudi 200 dinara po osobi. Parking za sajam se naplaćuje po tarifi od 100 dinara na sat.