Whitesnake u Beogradu

Jedan od najvećih rock bendova svih vremena, Whitesnake posle svega dve godine, ponovo će nastupiti u Beogradu, u sklopu svoje svetske turneje. Koncert će se održati u Pioniru 22. novembra u 21:00h.

Na ovoj turneji Whitesnake će promovisati novi “The Purple Album” koji je zvanično izašao 19. maja, a kao što već verovatno znate, David Coverdale je odlučio da snimi album sa svojim omiljenim pesmama koje je otpevao u periodu od 1973. do 1976. godine. Te numere prvobitno su uvrštene u Deep Purple albume „Burn“, „Stormbringer“ i „Come Taste the Band“ i predstavljaju vrhunac Coverdaleove saradnje sa legendarnim gitaristom Richieom Blackmoreom.

Whitesnake

Whitesnake

S obzirom da se harizmatični frontmen prvi put predstavio beogradskoj publici baš u hali Pionir davne 1975. godine, ovaj koncert će biti svojevrsni jubilej – 40 godina od Purple koncerta. Stoga će Coverdale i Whitesnake 22. novembra podsetiti publiku na čuvene Deep Purple hitove – „Burn“,“Stormbringer“,“Soldier of Fortune“,“The Gypsy“, „Sail Away“ kombinujući ih sa svojim mega hitovima – „Here I go Again“, „Fool For You Loving“, „Still Of The Night“ i „Is This Love“.

Ulaznice za ovaj spektakl sese mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, a koštaju 2500, 2990 i 3500 dinara.